11 Nisan 2011

BaySinefil 1 Yaşında



Bugün alan adı kaydımın süresinin dolduğu gündü. Bugün bu kaydı yenilerken farkettim ki, zaman zaman bazı yasaklardan ya da yolunda gitmeyen işlerden ötürü hevesimi yitirsem de, mutlaka buraya dönmüş ve iki satır yazmadan edememişim.
Bazen o büyük şevkle bir ayın her günü yazmış, bazen de "Kimse beni okumuyor, yazsam ne olacak sanki." karamsarlığıyla aralıklı yazılar yayınlamışım. Ama yayınlamışım ve vazgeçmemişim işte!
Elimden geldiğince karşımdaki kişi (okur) ile sohbet kıvamında yazmaya çalışmama karşın, herhangi bir yorum ya da tepki almayan yazılarım olduğu doğrudur. Hitlerimin tavan yaptığını ya da büyük bir okuyucu kitlem olduğunu da söyleyemem, hatta bir yazımın yorum aldığını farkettiğimde sevinçten havalara uçtuğumu da kabul ediyorum, ama ne olursa olsun sürekli olarak takip eden birkaç kişinin varlığından haberdar olmak, sinemayı, düşüncelerimi ve zevklerimi başkalarına ulaştırıyor olduğumu bilmek bana iyi bir şey yaptığımı hissettiriyor.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun, www.baysinefil.com 1 yaşında!

NOT: 1. Yaşın ardından BaySinefil kendisine yeni takım arkadaşları aramaktadır. Eğer sende www.baysinefil.com'da yazmak istiyorsan herhangi bir kategoriye ait bir sinema yazını iletisim@baysinefil.com adresine e-posta yoluyla göndermen yeterli.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sende düşünceni paylaşmak ister misin?