8 Mayıs 2011

Fragman: Once Upon A Time In Anatolia


Nuri Bilge Ceylan yeni filmi Bir Zamanlar Anadolu'da ile 64. Cannes Film Festivali'nde yenien karşımıza çıkıyor. Fragmana bakınca Nuri Bilge Ceylan'a has dokuyu, farketmemek elde değil. Bunun yanında son derece merak uyandırıcı bir atmosfer filmi olduğunu tahmin ediyorum, sabırsızlıkla bekliyorum. Yazının devamında fragmanı izleyebilirsin.



2 yorum:

  1. nuri bilge ceylan sinemasının o kendine has kokusu ve serinliğini hissetmek kelimesi garip gelebilir kişilere, ama sanırım bu sefer de anadolunun bütün kokusunu ve serinliğini iliklerimize kadar hissettirecektir sinema salonunda ve salonunuzda. ayrıntılardaki inceliğini ve gerçekliği ile insanı saran bir sinema dehasından bu sefer anadolunun bütün kokusunu sinema salonunda duyacağımızı umuyor sabırsızlıkla bekliyorum yeni filmini seyretmeyi.

    YanıtlaSil
  2. Büyük bir ihtimalle yine bir atmosfer filmi ile karşılaşacağız, ve yine planlar Nuri Bilge'nin fotoğrafçı kişiliğini yansıtacak derecede etkileyici olacaktır. Twitter'da okuduğum bir tweet'te yazılana göre filmi çok beğenenler de varmış, bunu yanında aşırı yavaş bir klişe arthouse filmi olarak görenler de... İzleyip görmek lazım.

    YanıtlaSil

Sende düşünceni paylaşmak ister misin?