7 Ocak 2012

2011'in En Çok Okunan Yazıları


Geçen yıl yaptığım gibi, bu yılda istatistiklere göz gezdirdikten sonra yılın en çok okunan 5 yazısını sizlerle paylaşıyorum. 2011'de ilgi, en iyilerin değerlendirildiği listelere yönelmiş gibi. Aşağıda en çok okunan 5 yazıyı bulabilirsin.



1 - Yeni Cars 2 Afişi Yayınlandı

Disney ve Pixar ortaklığıyla 24 Haziran'da izleyiciyle buluşacak olan Cars 2 filmine ait yeni bir afiş ve filme ait promosyon fotoğrafları internett yayınlanmış durumda durumda. İlk filmin sıcak öyküsünü sevenler... (Devamı)

2 - Tüm Zamanların En İyi 100 Korku Filmi

Sinema tutkunlarının bu tip listeler yapmayı ne kadar çok sevdikleri bilinen bir şey. Hemen hemen her yıl farklı dallarda ve konularda en iyiler seçilir ve yayınlanır, her sinefil de kendi listesini oluştururken bundan keyif... (Devamı)

3 - Sucker Punch (2011)

Filmle ilgili ekstra iyi bir yorum yapamadığım gibi tamamen kötü bir söz de söyleyemiyorum açıkçası. Zira her ne kadar kendisini başyapıt statüsüne eriştirecek bir senaryo ya da oyunculuğa sahip olmasa da kendisini... (Devamı)

4 - Ten Ten: Yakında Sinemalarda!

Yılların oryantalist çizgi romanı ve bir dönemin çizgi filmi Ten Ten Steven Spielberg ve Peter Jackson ortaklığı ile beyazperdeye aktarıldı. Animasyon olarak uyarlanan filmi vizyona girdiğinde 3D olarak izlemek... (Devamı)

5 - En İyi 5 Öpüşme Sahnesi

Evet sinefiller olarak bu tip listeler yapmayı seviyoruz. Bende böyle bir seri oluşturmaya karar verdim ve çeşitli kategorilerdeki en iyileri sizinle paylaşıyorum. Yazının devamında En iyi 5 öpüşme sahnesini... (Devamı)




0 yorum:

Yorum Gönder

Sende düşünceni paylaşmak ister misin?