16 Ocak 2012

The Hobbit: Bugüne Kadar Yayınlananlar


Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan, The Hobbit filminin çekimleri halen sürüyor, ve bu olurken internete çeşitli görseller, kamera arkası fotoğrafları ve videolar sızmaya da devam ediyor. Ben de filmin son durumuyla ilgili önemli gelişmeleri tek bir yazıda toparlayarak, siz okuyucalara tek seferde, bilmek isteyebileceklerinizi aktarmak istedim. Bunu yaparken, tamamen üşengeçlikten, herhangi bir tarih sıralamasına göre yapamayacağım malesef, fakat en azından, ne olmuş ne bitmiş, tamamını bu yazıdan öğrenebilirsiniz.


İlk olarak yönetmen Peter Jackson'ın değil ama oyuncu kadrosunda yer alan Aidan Turner, Ken Stott, Martin Freeman, Robert Kazinsky, Richard Armitage ve  James Nesbitt'in katıldığı basın toplantısına ait görüntüyü seyrinize sunayım.




Aşağıda izleyeceğiniz 5 bölümlük video ise, yönetmenin bizzat set ortamıdan takipçilerine aktardığı ve neler olup bittiğini açıklayan bir belgesel niteliğinde. Filmin devam eden tüm hazırlık aşamalarını bu videolardandan izleyebilirsiniz.
















İki bölüm halinde çekilecek olan filmin çekimlerini başladığını duyurmak üzere Peter Jackson takipçileri ile sette çekilmiş şu fotoğraflarını paylaşmıştı;




Aşağıda ise bugüne değin, The Hobbit filminin tanıtımı için yayınlanmış olan çeşitli görseller, afişler, duvar kağıtları ve fotoğraflara göz gezdirebilirsiniz.


Bilbo'nun serüveninde ona eşlik eden cüceler.














Filmin ilerleyen bölümlerinden bir sahne.
Gandalf rolünde Ian McKellen yeniden kamera karşısında.
Hikayenin başlarında Bilbo Baggins ve cüceler Bilbo'nun evinde.
































Ve fragman;

0 yorum:

Yorum Gönder

Sende düşünceni paylaşmak ister misin?